Százan fújják… Fúvos örömzene

Az Agora Zenei Esték zárórendezvényén színültig megtelt a tatabányai zenepavilon előtti tér. A „Százan fújják” elnevezésű nagyszabású koncerten – Szabó Ferenc és Szicsó István vezényletével – Tatabánya Város Fúvószenekara és a Komáromi Egressy Fúvószenekar lépett közönség elé, hogy igényes válogatású örömzenével töltse be a teret és a szíveket. Sikerük minden eddigit felülmúlt.

Szívből gratulálunk a profi előadáshoz!

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Köszönjük, hogy adója 1 % -val támogatja a Komáromi Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskola „Összhang” Közművelődési Alapítványát

Adószámunk: 18601314-1-11

X