Felvételi eredmények

2016. február 18-án zajlott a győri Richter János Zeneművészeti Szakközépiskolában a felvételi vizsga, melyen három komáromi zeneiskolás diák vett részt. Szolfézsból és hangszerből kellett számot adni tudásukról. Pok Mónika hegedű, Pusztai Máté szaxofon, Pethő Marcell zeneszerzés- cselló szakon nyert felvételt, amihez szívből gratulálunk!
Sok köszönet a felkészítő tanároknak az eredményes munkáért:
Karacs Judit- cselló, Takács Hajnalka- hegedű, Szabó Ferenc -szaxofon, Hozák Adrienn szolfézs tárgyból készítette fel a növendékeket.

GRATULÁLUNK NEKIK!

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.
X