A zene világnapja

Iskolánk idén is színes, változatos programokkal várta az Érdeklődőket a zene világnapja alkalmából.
Komárom Város óvodásai egy hangszerbemutatón vehettek részt Hikisch- Szilli Ilona vezetésével. Délután “egész napos zenehallgatás”-ra vártuk a gyerekeket és egy zenei vetélkedőre, majd este a “VIII.Generációk a pódiumon” gálahangversennyel zárult a rendezvény Menyhárt László tanár úr irányításával.Fellépő családok:
Daragó Család, Fikner Család, Sulics Család, Musitz Család, Joó Bence és Édesanyja Hajnal Dóra, Koppány Család.

A koncert nyitányaként a Lehár Ifjúsági Vonószenekar lépett fel Tirbus Ildikó vezényletével. Majd iskolánk kórusa és magánének tanszaka előadásában Komárom Város új himnusza hangzott el Megcsillan a fény…címmel, ami Észak- és Dél – Komárom összetartozásáról szólt.

Felkészítő tanárok Chrisztu Olympia és Hozák Adrienn.
Nagy öröm, hogy Komárom Város Önkormányzatának segítségével megújulhatott az Egressy Terem hang,- és fénytechnikája, amire már nagyon vártunk. Sok köszönet érte!
SZÍVBŐL GRATULÁLUNK MINDEN RÉSZTVEVŐNEK!

🎵

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Köszönjük, hogy adója 1 % -val támogatja a Komáromi Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskola „Összhang” Közművelődési Alapítványát

Adószámunk: 18601314-1-11

X