Zeneművészeti szakközépiskolába felvételiző növendékeink

A zeneművészeti szakközépiskolába felvételiző mindhárom növendékünket – Zemplényi Zsófia (hegedű), Nagy Tünde Sarolta (hegedű) és Koppán Kata (brácsa)– kiemelkedően magas pontszámmal felvették a győri Richter János Zeneművészeti Szakközépiskolába.

Zemplényi Zsófia és Koppán Kata tanulók a budapesti Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolába is felvételiztek, ahol a vizsgán Zsófia 86,5%-ot, Kata pedig 81 %-ot ért el. Felkészítő tanáruk Takács Hajnalka.

Szívből gratulálunk diákjainknak, és tanáruknak,köszönjük, hogy magas színvonalú teljesítményükkel öregbítették iskolánk hírnevét.

Hozák Adrienn igazgató

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X