Zeneiskolánk 50 éves jubileuma a Magyar Kultúra Napján

2016. január 22-én ünnepelte iskolánk 50 éves évfordulóját. Nagy örömünkre a Magyar Kultúra Napja alkalmából Komárom Város ​Kultúrájáért díjat vehetett át Szilli Ilona, az Egressy Béni Zeneiskola zongoratanára.
Szívből gratulálunk az elismeréshez!
A díjátadást követő ünnepi koncerten a zenei pályán végzett volt növendékeink léptek fel nagy sikerrel. A nagyszabású gálaműsort a korábban intézményünkben működő népzenész osztály zárta Hegedüs Béla vezetésével, és a Garabonciás néptánc együttes, Pőcze László irányításával.
Sok köszönet minden fellépőnek a magas színvonalú előadásért,gratulálunk!

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.
X