Zenei Világnap színes programokkal

2015. október 1-én egész napos programsorozattal várta zeneiskolánk az Egressy terembe a zeneszerető Közönséget.Délelőtt a komáromi óvodások egy hangszerbemutatóval egybekötött növendékkoncertet hallhattak a nagy érdeklődésre való tekintettel két előadásban Takács Hajnalka Tanárnő vezetésével. 14 órától Szabó Ferenc tanár úr irányításával ” egész napos zenehallgatással” szórakoztattuk a Szülőket és a Növendékeket egyaránt.A komolyzenétől a jazz-ig mindenféle stílust érintettek a hallgatóság nagy örömére.16 órától zenés vetélkedőre várta szeretettel a diákokat  Bagóné Erzse Dóra és Mátesz Éva tanárnő.A nap csúcspontja a ” Generációk a pódiumon” gálahangverseny,melyen Szülők,Nagyszülők, és gyermekeik adtak
megható koncertet.
Szívből gratulálok minden résztvevőnek, a felkészítő tanároknak,
és a Családoknak, akik színvonalas produkcióikkal emlékezetessé tették a Zene Világnapját 2015- ben is!
A rendezvényről a Komáromi Televízió készített összeállítást.

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.
X