Zenei Világnap a Zeneiskolában

Október 1-én ismét színes programokkal várta a zene iránt érdeklődőket az Egressy Béni Zeneiskola. Programsorozatukban délelőtt a komáromi óvodásokat várták játékos hangszerbemutatóval, délután zenés vetélkedővel, totóval, egész napos zenehallgatással töltötték a diákok a tanítás nélküli ünnepnapot.
Este a már hagyománnyá vált ” Generációk a Pódiumon” gálahangversenyre került sor nagy sikerrel. Szülők, Nagyszülők muzsikáltak egy színpadon gyermekeikkel,ami különleges bensőséges, családias hangulatban telt.
Az eseményt megtisztelte jelenlétével Molnárné dr.Taár Izabella, a Járási Hivatal vezetője, és dr. Kreft Horváth Loránd alpolgármester is, akinek gyermekei is pódiumra léptek.

A műsorról a Komáromi Televízíó készített összeállítást, ami a következő linken érhető el.

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X