Zenei tábor Szántódon

Augusztus 10-én 38 fővel utaztunk Szántódra, a hagyományos zenei táborunkba.
A közösen eltöltött 5 nap elsődleges célja a szakmai munka, a muzsikálás, kóruséneklés, kamarazenélés volt, de természetesen több izgalmas programmal is színesítettük a hétköznapokat. Jártunk Szántódpusztán, ahol kiállításokat néztünk és alkalmunk nyílt az “állatsimogatót” is meglátogatni. Részt vettünk a hagyományőrök íjászbemutatóján is, ami nagy sikert aratott a gyerekek körében. Az igazi strandidő beköszöntével gumicsónakokat béreltünk, hogy még élvezetesebbé tegyük a balatoni fürdőzést.
A táborzáró koncertre vasárnap délelőtt került sor, ami nagyon eredményes volt.
Az utolsó nap fénypontja a csapatok közötti vetélkedő és a karaoke – show volt, ami fergeteges hangulatban telt.
Sok köszönet Mátesz Éva, Szilli Ilona, Takács Hajnalka, és Hozák Adrienn tanárnőknek lelkiismeretes munkájukért!

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.
X