XV. Veszprémi Regionális Trombitaverseny eredménye

2017. december 6-án került megrendezésre a XV. Veszprémi Regionális Trombitaverseny, melyen Benyó Andor és Vida Vendel növendékeink vettek részt.

Szívből gratulálunk mindkét tanulónknak, akik arany fokozatot nyertek és külön díjban is részesültek.  Benyó Andor a versenyen a legmagasabb pontszámot érte el.

Felkészítő tanáruk: Szilli Ákos

Zongorakíséret: Szilli Ilona

További sok sikert kívánunk!

 

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Köszönjük, hogy adója 1 % -val támogatja a Komáromi Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskola „Összhang” Közművelődési Alapítványát

Adószámunk: 18601314-1-11

X