Vonós gála az Egressyben

2017. június 1-én tartotta évadzáró vonós gáláját iskolánk vonós tanszaka. Fellépett a kis vonószenekar Mátesz Éva vezetésével, és a Lehár Ifjúsági Vonószenekar Takács Hajnalka irányításával.

A programban közreműködtek kamaracsoportok, zongora négykezesek is.
Nagy örömünkre a budapesti Bartók Béla Konzervatórium növendékei is felléptek, Koppán Kata ,volt diákunk kamaratársait hallhatta a komáromi közönség, sok köszönet a nívós produkciójukért.
Szívből gratulálunk az élvezetes, magas színvonalú előadásért!

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X