V. Vonószenekari Fesztivál

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves Családját a Komáromi Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskola (Komárom, Klapka Gy. út 54.) Komárom-Esztergom Megye Művészeti Iskoláinak V. Vonószenekari Fesztiváljára 2016. április 23-án, szombaton 9.30 órakor az Egressy terembe. A fesztiválon résztvevő együtteseket Medveczky Ádám Kossuth-díjas karmester értékeli.
Kellemes szórakozást kívánunk!

A belépés ingyenes.

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X