V. Jótékonysági Egressy bál

2017.február 18-án a Wf Szabadidő központ adott otthont az V. Jótékonysági Egressy bálnak. A meghívott vendégek közt foglalt helyet Molnárné dr. Taár Izabella a Járási Hivatal vezetője, dr Molnár Attila Polgármester úr és felesége, városunk alpolgármesterei Turi Bálint, és dr. Kreft-Horváth Loránd és családja. A bált iskolánk igazgatónője nyitotta meg, majd a magánének tanszak növendékei adtak könnyűzenei műsort a bálozók részére.
A színvonalas programot Chrisztu Olympia tanárnő állította össze, a felkészítő munkában Ambrus Ákos segített. Zongorán közreműködött: Vadász Attila
A bálon tombolasorsolást tartottunk, melyen többek között értékes ajándékokat, vásárlási utalványokat, színházjegyeket nyerhettek a résztvevők. Sok köszönet a kedves Szülőknek, Támogatóknak, Vállalkozóknak, Komárom Város Önkormányzatának, hogy ezzel is segítették a jótékonysági rendezvényt.
A mulatság Balogh Tamás zenekarának köszönhetően hajnalig tartott.

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X