Trombitásaink újabb nagy sikere

A 2013.dec.4-én megrendezésre került veszprémi regionális trombitaversenyen ismét sikert sikerre halmoztak növendékeink, akikre nagyon büszkék vagyunk!

  • Orosz Tamás – ezüst minősítés
  • Mészáros Bence – arany minősítés
  • Miletics Anton – nívódíj, a szakmai zsűri által megítélt maximális pontszámmal

Szilli Ákos Tanár úr a legjobb felkészítő tanár díját kapta a rangos eseményen.

Szívből gratulálunk a nyerteseknek, és köszönjük Szilli Ilona Tanárnő korrepetitori munkáját is, további szép eredményeket kívánunk!

Hozák Adrienn
igazgató

 

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X