Tisztelt Szülők! Tisztelt Támogatóink!

Ezúton köszönjük támogatásukat, tombola felajánlásaikat, melyet a 2014. február 15-én megrendezésre került 2. Jótékonysági Egressy Bál megvalósításához nyújtottak.

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy több mint 400.000 Ft támogatás gyűlt össze, mely az iskola működését támogató Összhang Közművelődési Alapítvány részére került befizetésre.

A befolyt összeget terveink szerint a hangszerparkunk bővítésére, valamint egyéb iskolai programok támogatására fordítjuk.

Iskolánk növendékei kiemelkedően jól szerepeltek a XLIX. Komárom- Esztergom Megyei Kamarazene Fesztiválon. Ezúton szeretnénk megköszönni a Kedves Szülőknek is a sok segítséget.

Tisztelettel:

Hozák Adrienn
igazgató

 

 

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.
X