Tanári koncert a tavasz jegyében

2016. április 18-án 18 órakor tavaszi tanári koncertre várta az Egressy Béni Zeneiskola a zeneszerető közönséget. A hangversenyen az intézmény művésztanárai léptek fel változatos, szórakoztató műsorral.

A programot az NKA, a Nemzeti Kulturális Alap és Komárom Város Önkormányzata támogatta.
Meghívott vendégként Balogh Rózsa az észak-komáromi Művészeti Iskola énekművésze és a Garabonciás Néptáncegyüttes lépett fel nagy sikerrel.
Gratulálunk az előadóművészeknek a csodálatos produkciókhoz,KÖSZÖNJÜK!

Az eseményről a Komáromi Televízió közvetített.

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X