Színházlátogatás: Amerikai Komédia

2015. május 5-én színházlátogatásra került sor az Egressy Béni Zeneiskola szervezésében.. Az előadást az Átrium Filmszínházban láthatták.A Budapesti Operettszínház új bemutatójának az Amerikai Komédiának zenéjét – a kornak megfelelő szvinges, dzsesszes dallamokkal és ritmusokkal – az Artisjus- és Fonogram-díjas komponista és szaxofonművész, Bársony Bálint szerezte, aki a produkcióban maga is színpadra lépett az általa vezetett zenekar élén.
Az igazán vidám, szórakoztató produkciót nagy tapssal értékelte a komáromi közönség is, fergeteges hangulat alakult ki az előadás végére.
Különleges élményben volt része a gyerekeknek, ugyanis a színházból távozó színészek autogramot adtak, és közös fotót is készíthettek velük.

Megosztás

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X