Színház látogatás

Tisztelt Szülők! Kedves Növendékek!

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy a diákprogram keretén belül sikerült jegyeket szereznünk az Elisabeth című musical májusi előadására az Operett Színházba.

Az előadás időpontja: 2014. május 27. (kedd) 19.00 óra

A jegy ára: 2.600 Ft

Buszköltség: kb. 1.400 Ft

A Zeneiskola részére mindösszesen 50 db jegyet tud biztosítani a Színház! Mivel hétköznapra esik az előadás a gyerekeknek igazolást írunk a következő nap első két órájára.

Természetesen felnőtteket, szülőket is szeretettel várunk.

Jelentkezni Hozák Adriennél vagy az iskolatitkárságon lehet március 31 -ig!!

Jelentkezés a színházjegy árának befizetésével lehetséges, a buszköltséget lehet később is lehet rendezni.

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X