Százan fújták újra Tatabányán

Egészen pontosan 109 fúvószenekari zenész lépett közönség elé az Agora Zenei Esték zárórendezvényén Tatabányán. A nagyszabású koncertre most is sokan voltak kíváncsiak, az igényes válogatású örömzene elkápráztatta a hallgatóságot.
Sok köszönet az idén 20 éves Egressy Fúvószenekar tagjainak, a felkészülő munkát segítő kollégáknak, elsősorban Szabó Ferenc karnagy úrnak a kimagasló teljesítményért,szívből gratulálunk!

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Köszönjük, hogy adója 1 % -val támogatja a Komáromi Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskola „Összhang” Közművelődési Alapítványát

Adószámunk: 18601314-1-11

X