“Százan fújták” Tatabányán

2016. július 29-én Tatabányán került sor a “Százan fújják” elnevezésű programra, amin több, mint 100 lelkes fúvószenész adott koncertet a közönség nagy örömére. A kizárólag erre az alkalomra verbuválódott zenekart Szabó Ferenc, és Pauer László karnagyok vezényelték.Az együttes tagjai között nagy létszámmal vett részt iskolánk Egressy Fúvószenekara is.
Sok köszönet a lelkiismeretes munkáért, a színvonalas előadásért, gratulálunk minden résztvevőnek a produkcióhoz, és további szép eredményeket, sikereket kívánunk.

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.
X