Soltész István tartott hegedű kurzust iskolánkban

2015.február 3-án a vonós tanszak látta vendégül Soltész István Eötvös József-díjas hegedűtanárt, aki szakmai tanácsaival segítette a kollégák, és a növendékek munkáját.A legfontosabb tanácsok talán a zenei felvételi kapujában lévő diákjaink számára hangzottak el, hiszen komoly megmérettetés előtt állnak.Sok sikert kívánunk nekik.
Köszönjük Mátesz Éva és Takács Hajnalka felkészítő munkáját, gratulálunk a kurzuson résztvevő tanulóinknak!

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X