Sistrum Regionális Zenei Versenyen elért eredményeink

A 2015. március 3-i Sistrum Regionális Zenei Versenyen Féli Laura klarinét és Pusztai Máté szaxofon szakos növendékeink arany minősítést nyertek.

Felkészítő tanáruk Szabó Ferenc. A zongorakísérőjük a versenyen Hersics Diána tanárnő volt, aki a legjobb korrepetítornak járó oklevelet vehette át a zsűritől.

Gratulálok a szép eredményekhez és köszönöm Szabó Ferenc és Hersics Diána munkáját.

Hozák Adrienn
igazgató

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X