Siker a Menner versenyen

2016. március 23- án Tatán rendezték meg a hagyományosan kihírdetett megyei szintű Menner Bernát szólóhangszeres versenyt, melyen Pok Mónika hegedűs,- és Pethő Marcell gordonkás növendékünk vett részt.

A magas színvonalú verseny első helyezését nagy örömünkre Pethő Marcell kapta,felkészítő tanára Karacs Judit,szívből gratulálunk!

Köszönjük a lelkiismeretes felkészítő munkát Takács Hajnalkának és Karacs Juditnak, sok köszönet a zongorakíséretért Bellus Dorottya tanárnőnek.

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.
X