Révfülöpön táborozott az Egressy Fúvószenekar

 

Idén rendhagyó módon, a Tamási Koncert-Fúvószenekarral együtt  táborozott iskolánk fúvós együttese a Balaton partján, Révfülöpön augusztus 17-től 21-ig.
A közös zenei tábor célja elsősorban a magas színvonalú szakmai munka, a repertoárbővítés, a két zenekar együttgondolkodása,a sikeres táborzáró zenekari előadás.
A 4 napos próbasorozatot Markovics Gábor és Szabó Ferenc karnagyok irányították.
Sok köszönet nekik a kimagasló felkészítő munkáért, és a sikeres hangversenyért,továbbá köszönjük Szilli Ákos és Solecki Szilárd szakmai segítségét is.

 

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X