Pro Urbe díjat kapott az Egressy Fúvószenekar

Április 26-án 10 órakor vette kezdetét Komárom Város képviselő testületének ünnepi ülése, melyen Pro Urbe díjak , Polgármesteri díjak, és díszpolgári cím átadására került sor.
Nagy megtiszteltetés zeneiskolánk számára, hogy ilyen komoly, és rangos elismerésben lehet részünk,az Egressy Fúvószenekar Pro Urbe díjjal kitüntetett együttes lett,melyhez szívből gratulálunk.
További szép sikert kívánunk a zenekar vezetőjének, Szabó Ferenc karnagynak és a lelkes zenekari tagoknak!

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X