Pótbefizetés a 2. félév térítési díjának befizetésére

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Zeneiskolában (2900 Komárom, Klapka Gy. út 54.) a pótbefizetés: 2020. MÁRCIUS 19-én (csütörtökön) 12.30-17.00 ÓRÁIG lesz.

Egyúttal tájékoztatjuk a Tisztelt Szülőket, hogy akik még nem fizették be gyermekük után a 2. féléves térítési díjakat, kizárólag a fenti időpontban van rá lehetőségük.

Hozák Adrienn
Intézményvezető

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Köszönjük, hogy adója 1 % -val támogatja a Komáromi Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskola „Összhang” Közművelődési Alapítványát

Adószámunk: 18601314-1-11

X