Pedagógusok három nemzedéke találkozott a Városházán

November 16-án a Városháza dísztermében köszöntötték Komárom pedagógusainak három nemzedékét: a pályakezdőket, a nyugdíjba vonulókat, valamint a színes diplomás pedagógusokat. Intézményünkből két pályakezdő kolléga, Wéhner Ágnes fuvolatanár, és Solecki Szilárd klarinéttanár tette le esküjét dr. Molnár Attila Polgármester előtt.

A rendezvényen iskolánk növendékei adtak színvonalas műsort az ünnepelteknek:
Orosz Lukács gordonkán,(tanára: Pazdernik Erzsébet),Gelle Valéria fuvolán (tanára: Bejcziné Régner Krisztina) Szabó Tamás zongorán, (tanára: Szilli Ilona) Barkó Sára hegedűn ( tanára: Takács Hajnalka) játszott, Pákozdi Csaba ( tanára: Christu Olympia) pedig énekhangjával mutatkozott be. Zongorán közreműködött: Bellus Dorottya tanárnő.
 
Gratulálunk a résztvevőknek!

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X