Pedagógusnapi elismerések

2014.május 30-án tartotta Komárom Város Önkormányzata és a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ komáromi tankerülete a hagyományosnak mondható Pedagógusnapi ünnepségét a Jókai moziban.
Elismerő oklevélben részesült iskolánk két pedagógusa Prágay Marianna zongoratanár és Menyhárt László ütőtanár, kimagasló szakmai munkájuk eredményeként.

Szívből gratulálunk, és további szép sikereket kívánunk!

 

 

 

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X