Pedagógusnapi elismerés

Az idei pedagógusnapot május 30-án csütörtökön rendezték városunkban, a Jókai moziban. Az ünnepségen dr. Molnár Attila polgármester és a városvezetés több tagja is megjelent.

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ által “Kiemelkedő pedagógiai munkáért” oklevélben részesült iskolánk tanára, Szabó Ferenc karnagy.

Kiemelkedő pedagógiai munkáért oklevélben részesült iskolánk tanára Szabó Ferenc karnagy
Szabó Ferenc karnagy

Szabó Ferenc tanítványai szorgalmát, tehetségét, eredményes előmenetelét megyei, országos fafúvós versenyeken, fesztiválokon rendszeresen megmutatja. Az elmúlt 20 év alatt jó néhány növendéke rangos elismerést szerzett különféle zenei versenyeken. Szakmai elhivatottságát példázza, hogy több volt növendéke már sikeres, pályáját, példáját folytató zenész. 1997 óta a komáromi Egressy Béni Zeneiskola Egressy Fúvószenekarának karmestere.

Gratulálunk az elismeréshez, és további sok sikert kívánunk!

 

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X