Pedagógus napi elismerések 

2015. június 5-én a komáromi Jókai moziban köszöntötte Komárom Város Önkormányzata, és a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Komáromi Tankerülete a város pedagógusait.
Az ünnepi eseményen iskolánk két növendéke Pok Mónika ( hegedű) és Csordás Tamás ( vibrafon) adott színvonalas műsort a megjelenteknek.
Nagy öröm számunkra, hogy iskolánk két tanára részesült szakmai elismerésben.
  • Takács Hajnalka hegedűtanár a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ elismerő oklevelét vehette át kimagasló pedagógiai-művészi tevékenységéért.
  • Menyhárt László ütőtanár pedig Komárom Város Pedagógiai díját kapta 34 éven át tanúsított kiemelkedően magas színvonalú szakmai munkájáért.
Szívből gratulálunk a Díjazottaknak, további sok sikert, szép eredményeket
kívánunk!

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X