Őszi versenyeredményeink

2015. november 18-án került megrendezésre a VI. Jánossomorjai Rézfúvós Találkozó és Minősítő Verseny.Iskolánkat Benyó Andor trombitás növendék képviselte, aki korcsoportjában a legmagasabb pontszámmal nívó díjat kapott. Felkészítő tanára: Szilli Ákos, zongorán kísért: Szilli Ilona

2015. november 20-án a Tatabányán zajló Komárom- Esztergom megyei Fafúvós Fesztiválon vettek részt diákjaink.
Szabó Bálint szaxofonos,- és Szabó Áron Dániel klarinétos növendék arany minősítést nyert a szakavatott zsűri értékelése alapján.
Felkészítő tanáruk: Szabó Ferenc , a korrepetitori feladatokat Domonkos-Hersics Diána látta el.

Az Országos Klarinétverseny győri területi selejtezőjén Féli Laura klarinétos növendék képviselte iskolánkat.
Felkészítő tanára: Szabó Ferenc, zongorán kísért: Bellus Dorottya

Szívből gratulálunk a versenyzőknek és a felkészítő tanároknak a szép eredményekhez!

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X