Nyílt tanítás a a Tatabányai Tavaszi Fesztivál keretében

Eckhardt Gábor zongoraművész és Ácsné Szili Éva hegedűművész nyílt tanítást tartott a Tatabányai Tavaszi Fesztivál keretében

Az Egressy Béni Zeneiskola tehetséges növendékei is részt vettek a március 26-án Tatabányán, az Erkel Ferenc Zeneiskolában megrendezésre került nyílt tanításon, amit két nagyra becsült szakember tartott nagy örömünkre.
Két zongorista növendékünk mutathatta be tudását a mesternek:
Adamik Mira, és Miklós Réka
felkészítő tanáruk: Tóth Gabriella, és Szilli Ilona

A hegedűs tanulóink közül Koppán Kata és Zemplényi Zsófia képviselték iskolánkat.
Felkészítő tanáruk: Takács Hajnalka

Köszönöm a maximális felkészültséget, minden Résztvevőnek és
Tanáruknak gratulálok!

Hozák Adrienn
igazgató

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X