Növendékeink iskolán kívüli fellépései

Az elmúlt hetekben több külső helyszínen találkozhatott a zenekedvelő komáromi közönség az Egressy Zeneiskola növendékeivel.
  • December 4-én a Gyermekkönyvtár rendezvényén vettek részt diákjaink Bellus Dorottya Tanárnő szervező munkájának köszönhetően:
Nagy Anna Mária, Nagy Tünde Sarolta, Gál Anna, Kovács Kamilla, Doma Gréta
Felkészítő tanárok: Takács Hajnalka, Szabó-László Anikó
  • December 6-án a ” Mozgássérültek Télapóján” szerepeltek tanulóink Hersics Diána Tanárnő vezetésével:
Kováts Lilla, Bese Csilla,Horváth Gergely, és Toma Judit
Felkészítő tanárok: Szilli Ilona, Chrisztu Olympia, Hersics Diána
  • December 11-én a MOLAJ Cathedra Központban adtak karácsonyi műsort növendékeink Bagóné Erzse Dóra Tanárnő kíséretében:
A szőnyi előképzősök , és a második osztályos szolfézs csoport kórusa,és fuvolásai: Kovács Kamilla, és Doma Gréta
  • December 13-án az Arany 17 Rendezvényközpontban nyitották meg tanítványaink a komáromi kézművesek kiállítását. A programban Zsapka Lilla,Reif Dorina, Kovács Kamilla, Gál Anna, Doma Gréta, és Kecskeméti Dávid szerepelt
Felkészítő tanárok: Mátesz Éva, Prágay Marianna, Szabó-László Anikó

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.
X