Növendékeink fellépései a 23.Komáromi Napokon

Április 26-án délelőtt 10 órakor vette kezdetét a 23.Komáromi Napok, amit ünnepi képviselő testületi üléssel nyitottak meg a városfők. Miletics Anton fanfárjával és fantasztikus trombitajátékával kápráztatta el a vendégeket. Zongorán kísért: Szilli Ilona Tanárnő.

A Komáromi közönség április 30-án 15 órakor a Jókai Ligetben hallgathatta meg iskolánk Kis Fúvószenekarát 
Horváth Csaba Tanár úr vezényletével.Őket követte a Pro Urbe díjas Egressy Fúvószenekar Szabó Ferenc karnagy irányításával. Mindkét együttes nagy sikert aratott, gratulálunk sok szeretettel!

Május 3-án 10,30-kor lépett színpadra magánének tanszakunk szintén a Jókai Ligetben, Chrisztu Olympia Tanárnő felkészítésével. Produkciójuk kellemes perceket szerzett a hallgatóságnak, további sok sikert kívánunk az énekeseknek!

Megosztás

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X