Nagy sikert arattak a rézfúvósok

2016. november 23-án a jánossomorjai VII. Rézfúvós Találkozó és Minősítő Versenyen vettek részt a komáromi rézfúvós növendékek.

A versenyen több, mint 40 résztvevő mutatta meg hangszeres tudását a szakavatott zsűri előtt.
Török Gergő ( tuba tanára: Horváth Csaba) ezüst, Nagy Nimród arany ( kürt tanára: Horváth Csaba), Benyó Andor ( trombita tanára: Szilli Ákos) arany,
és Vida Mátyás ( tuba tanára: Horváth Csaba) szintén arany minősítést szerzett,
Vida Vendel pedig ( trombita tanára: Szilli Ákos) kiemelt arany minősítést nyert.
9 résztvevő intézmény közül a fenti elismerések alapján a komáromi zeneiskola kapta a legeredményesebb iskola címet.
Szívből gratulálunk a felkészítő tanároknak és a versenyzőknek a magas színvonalú teljesítményhez. Köszönjük Szili Ilona tanárnő zongorakíséretét.

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.
X