Művészeti alap- és záróvizsgák a zeneiskolában

2015. május 11-én megható pillanatoknak lehetett tanúja iskolánk, 6-dik és 10-dik osztályos diákok mutatták be vizsgaprodukciójukat.
A koncert nagy sikerrel zajlott, fellépett énekes,zongorista, fuvolista, brácsás, és hegedűs növendék,többen közülük vonószenekari kísérettel szerepeltek.

Gratulálunk a magas színvonalú előadásokhoz,sok köszönet a felkészítő tanároknak,és a korrepetitoroknak a lelkiismeretes munkájukért.

Az eseményről a Komáromi Televízió készített összeállítást.

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X