Méri Péter tartott zongorakurzust iskolánkban

Nagy örömmel szerveztünk zongoristáinknak szakmai napot 2017. március 6-án,  melynek vendége Méri Péter volt, a müncheni zeneakadémia növendéke.
A zongorakurzuson zeneiskolánk diákjai vettek részt, akik magas színvonalon mutatták be darabjaikat.A program célja elsősorban a szakmai eszmecsere, repertoárbővítés, technikai fejlesztés volt.
A kurzus végén Méri Péter rövid koncerttel is megörvendeztette az Érdeklődőket.
Sok köszönet a felkészítő tanároknak az eredményes munkáért.
Szívből gratulálunk a volt Egressy-s diáknak, Méri Péternek, aki sok jó tanáccsal, szakmai segítséggel látta el a gyerekeket és a tanárokat egyaránt.

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.
X