Menner versenyen vettünk részt

2017. április 7-én zajlott a tatai Menner Bernát szólóhangszeres verseny. A rangos eseményen Komárom -Esztergom megye 7 zeneiskolájából érkeztek növendékek. A bíráló bizottság tagjai 21 produkciót hallgattak meg, ezek alapján hozták meg döntésüket. A komáromi zeneiskolát két diák képviselte, Féli Laura klarinétos, és Sulics Barnabás zongorista tanuló.


Eredményeink:

III. helyezés   Féli Laura klarinét  4.osztály   felkészítő tanára. Szabó Ferenc

Különdíj    Sulics Barnabás 4.osztály  felkészítő tanára: Domonkos- Hersics Diána

Szívből gratulálunk az elért sikerekhez, köszönjük szépen a felkészítő tanárok lelkiismeretes, és magas színvonalú szakmai munkáját!

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.
X