Menner Bernát Megyei Szólóhangszeres Zenei Verseny eredményei

A 2018. március 23-án, Tatán megrendezésre került Menner Bernát Megyei Szólóhangszeres Zenei Versenyen iskolánk növendékei a következő eredményeket érték el:

  1. helyezés: Nagy Anna Mária (3. osztály, hegedű); felkészítő tanára: Payer Hajnalka
  2. helyezés: Benyó Andor (4. osztály, trombita); felkészítő tanára: Szilli Ákos
  3. helyezés: Vida Mátyás (4. osztály, tuba); felkészítő tanára: Horváth Csaba

A zongorakíséretet a versenyen Szilli Ilona tanárnő látta el.

A Vincze Imre Megyei Szólóhangszeres Versenyen Pálfi Hédi fuvola szakos tanuló vett részt az intézményből. Felkészítő tanára: Szabó-László Anikó. A zongorakíséretet Bellus Dorottya tanárnő látta el.

Gratulálunk a szép eredményekhez!

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Köszönjük, hogy adója 1 % -val támogatja a Komáromi Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskola „Összhang” Közművelődési Alapítványát

Adószámunk: 18601314-1-11

X