Meghívó az alapvizsgákra

„ Mindenik embernek a lelkében dal van,
És a saját lelkét hallja minden dalban.
És akinek szép a lelkében az ének,
Az hallja a mások énekét is szépnek.”
(Babits Mihály)

Az Egressy Béni Zeneiskola Alapfokú Művészeti Iskola sok szeretettel meghívja Önt és Kedves Családját a 2013. május 6-án 16.30 órakor, valamint 18.00 órakor kezdődő Alapvizsgákra az Egressy terembe.

M E G H Í V Ó   Az Egressy Béni Zeneiskola Alapfokú Művészeti Iskola sok szeretettel meghívja Önt és Kedves Családját a 2013. május 6-án 16.30 órakor, valamint 18.00 órakor kezdődő Alapvizsgákra az Egressy terembe.

 

Megosztás

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X