Marton Éva, világhírű énekművész járt iskolánkban

2017. március 24-én Komáromba látogatott Marton Éva Kossuth-díjas, Príma Primissima díjas, világszerte ismert énekművész. Nagy örömünkre tiszteletét tette iskolánkban is dr. Molnár Attila polgármester és Turi Bálint alpolgármester kíséretében. A nap zárásaként Lehár -estre került sor az Egressy Teremben, melyen a művésznő tanítványai léptek fel nagy sikerrel. A koncerten Gyökér Gabriella közreműködött, aki “Komárom Város Kultúrájáért” díjjal kitüntetett zongoraművész.

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X