Lengyel Zenei Fesztivál Győrben

Nyolcadik alkalommal került megrendezésre a Lengyel Zenei Fesztivál,  a Liszt Ferenc Zeneiskola szervezésében, a Zsinagógában. A program keretén belül pódiumra léptek a “Zeneiskolai Tehetségek”. Iskolánkat – a Csehországból, Szlovákiából érkező muzsikus palánták között – Zemplényi Zsófia 6. osztályos hegedűs növendékünk képviselte nagy sikerrel.

Gratulálunk Takács Hajnalka felkészítő tanárnak a színvonalas produkcióhoz.

Köszönjük szépen Bellus Dorottya és Mátesz Éva Tanárnők segítő munkáját.

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X