Kultúrházak éjjel – nappal

2016. február 5-én 19 órától zeneiskolánk növendékei léptek fel a Kultúrházak éjjel-nappal elnevezésű rendezvényen a komáromi Csokonai Művelődési Központban.

A programot Pákozdi Csaba zongorajátéka indította, felkészítő tanára Vadász Attila volt. Majd iskolánk magánének tanszakát hallhatta a közönség Chrisztu Olympia tanárnő vezetésével. Műsorukban Gershwin -dalokat adtak elő, zongorán kísért Vadász Attila.
Gratulálunk minden fellépő növendéknek a sikeres előadáshoz!

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X