Különdíj a VI. Dallam Kórustalálkozón

Iskolánk Egressy Gyerekkara és Lehár Ifjúsági Vonószenekara 2015. március 21-én részt vett a Tatabányai Tavaszi Fesztivál keretében megrendezésre került VI. Dallam Kórustalálkozón.

Műsorukban a népdalfeldolgozások mellett musical részletek is felcsendültek. Produkciójukat különdíjjal értékelte a zsűri, melyhez szívből gratulálunk!

Sok köszönet Takács Hajnalka zenekarvezetőnek, és Hersics Diána korrepetítornak a közös együttműködő munkáért és a kísérő tanároknak: Bagóné Erzse Dórának és Mátesz Évának a segítségért.

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.
X