Köszönet a támogatásért

Köszönet a támogatásért

Az Egressy Béni Zeneiskola ezúton is köszöni a szülőknek, hozzátartozóknak, barátoknak, támogató cégeknek, és nem utolsó sorban Komárom Város Önkormányzatának a sok segítséget az első Jótékonysági Egressy bál megvalósításához.
Köszönjük, hogy jelenlétükkel és felajánlásukkal hozzájárultak iskolánk hangszerparkjának bővítéséhez, és a nyári zenei tábor lebonyolításához.

Tisztelettel:

Hozák Adrienn
igazgató

Jótékonysági Egressy Bál

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X