Köszönet a szülőknek és támogatóinknak a támogatásaikért és felajánlásaikért

Tisztelt Szülők!

Tisztelt Támogatóink!

Ezúton köszönjük támogatásukat, valamint tombola felajánlásaikat, melyet a 2015. február 21-én megrendezésre került III. Jótékonysági Egressy Bál megvalósításához nyújtottak.

A bál bevételét és a támogatásokat terveink szerint a hangszerparkunk bővítésére, valamint egyéb iskolai programok megvalósítására fordítjuk.

Hozák Adrienn
igazgató

 

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X