Kodály- Bartók Maraton Tatabányán

2017. március 25-én, Bartók Béla születésnapján zajlott Tatabányán a Kodály-Bartók Maraton elnevezésű rendezvény, melyen iskolánk növendékei is részt vettek.

Fellépett: Zsapka Lilla, Oláh Anna, Barkó Sára, Fekete Nikolett, Bertalanits Enikő, Musitz Áron, Barsi Rózsa, Féli Laura
Sok köszönet a felkészítő tanároknak és a zongorakísérőknek a színvonalas munkájukért. (Bellus Dorottya, Domonkos -Hersics Diána,Prágay Marianna, Takács Hajnalka, Wéhner Ágnes, Szabó Ferenc )
Sok szeretettel gratulálunk Minden Résztvevőnek,és külön köszönjük a kedves Szülők segítségét is!

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X