” Klassz is, jazz is” koncert Budapesten

Iskolánk magánének tanszaka ismét életre hívta a “Klassz is, jazz is”  elnevezésű programot, melyre idén 2018.május 11-én Budapesten került sor a Bartók konzervatórium Ferencsik- termében. Pákozdi Csaba,Kovács Réka Róza,Thoma Judit,Varga Tamás, és Engelbrecht Fanni képviselte a zeneiskolánkat Chrisztu Olympia tanárnő vezetésével. A zongorakíséretet Vadász Attila látta el, szívből gratulálunk a fellépőknek!
Mellékletek terület

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Köszönjük, hogy adója 1 % -val támogatja a Komáromi Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskola „Összhang” Közművelődési Alapítványát

Adószámunk: 18601314-1-11

X