“Klassz is, jazz is” az Egressyben

2017.május 2-án immáron 5-dik alkalommal került sor a budapesti Bartók Béla Konzervatórium és a komáromi Egressy Béni Zeneiskola magánénekeseinek közös koncertjére az Egressy Teremben.

A hangversenyen a címből fakadóan klasszikus és könnyűzenei darabok csendültek fel nagy sikerrel.A műsor elején az est házigazdája, Chrisztu Olympia énektanárnő köszöntötte a megjelent vendégeket.
Megosztás

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány

örömmel fogadja minden komáromi és környékbeli zeneszerető és a helyi kultúra fejlesztése iránt elkötelezett támogatója adójának 1%-os felajánlásait.

Adószám: 18601314-1-11

Megtisztelő támogatását ezúton is, illetve előre is köszönjük!

X