“KLASSZ IS, JAZZ IS”

2015.április 28-án énekes koncertnek adott otthont az Egressy Béni Zeneiskola.
A budapesti Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola növendékeivel léptek közösen a színpadra klasszikus és könnyűzenei műsorszámokkal. A ” Klassz is ,jazz is” program már hagyománynak számít,  ugyanis már harmadik alkalommal került sor a színvonalas közös koncertre. A program narrátori szerepét Ambrus Ákos, a Magyar Állami Operaház énekművésze,  az Opera Nagykövete vállalta.
Felkészítő tanár Chrisztu Olympia és Szűcs Katalin volt, zongorán kísért Gáborné Jászberényi Lilian, Hersics Diána, és Vadász Attila.
Megosztás

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.
X