“KLASSZ IS, JAZZ IS”

2015.április 28-án énekes koncertnek adott otthont az Egressy Béni Zeneiskola.
A budapesti Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola növendékeivel léptek közösen a színpadra klasszikus és könnyűzenei műsorszámokkal. A ” Klassz is ,jazz is” program már hagyománynak számít,  ugyanis már harmadik alkalommal került sor a színvonalas közös koncertre. A program narrátori szerepét Ambrus Ákos, a Magyar Állami Operaház énekművésze,  az Opera Nagykövete vállalta.
Felkészítő tanár Chrisztu Olympia és Szűcs Katalin volt, zongorán kísért Gáborné Jászberényi Lilian, Hersics Diána, és Vadász Attila.
Megosztás itt: facebook
Megosztás

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.
X