Kiemelkedően szerepeltek fafúvós növendékeink

A III. Veszprémi Regionális Szűcs József Fafúvós Versenyen Ficsura Leon szaxofonjátékáért kiemelt arany minősítést, és a szabadon választott mű előadásáért különdíjat vehetett át a szakavatott zsűritől.Gyöngyösi Mózes klarinétos diákunk pedig arany minősítést érdemelt ki, amihez szívből gratulálunk!Lévai Kamilla korrepetítori, Szabó Ferenc felkészítő tanári különdíjban részesült.
Sok köszönet a kedves Szülőknek is a támogatásért.
🎼G R A T U L Á L U N K🎼

ALAPÍTVÁNYUNK

Az „Összhang” Közművelődési Alapítvány 1993-ban kezdte meg működését. Létrehozói az Egressy Béni Zeneiskola és a Garabonciás Néptáncegyüttes.

EGRESSY TEREM

A 120 fő befogadására képes, színházi előadások fény- és hangtechnikai kiszolgálására is alkalmas, hangversenyzongorával, külön utcai bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező, kiváló akusztikájú koncertterem.

ISKOLÁNRÓL

Az iskolaév – az általános- és középiskolás gyakorlatot követve – két félévből áll, melyek után nyári szünet következik. A zeneiskolai oktatás szeptemberben kezdődik, és az általános iskolai tanévzárás előtt fejeződik be.

Köszönjük, hogy adója 1 % -val támogatja a Komáromi Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskola „Összhang” Közművelődési Alapítványát

Adószámunk: 18601314-1-11

X